SPA Salonnepro

In de salon werk ik met de producten van Salonnepro Amsterdam. De naam Salonnepro Amsterdam is een samenvoegsel van Salon, Professional en Amsterdam, afgekort SPA. SPA is een Nederlands huidverzorgingsmerk. Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben zij het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging is niet nieuw. Maar het ontwikkelen van producten zonder chemische toevoegingen, met een passie voor natuurlijke werkstoffen voor een betaalbare prijs is dat wel.

De producten van SPA zitten boordevol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen, zoals honing en aloë vera. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid wordt er blij van.

Dus doe de chemicaliën in de ban en ervaar zelf het huidverschil!

De producten

Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vind je ook de UVA/UVB zonbescherming.

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

* Sommige producten bevatten Cetearyl Alcohol als emulgator. Ondanks het woord “alcohol” is deze stof niet hetzelfde als de harde alcohol (ethanol), welke bekend staat om zijn uitdrogende eigenschappen. Cetearyl Alcohol is een mix van vetzuur alcoholen, een zogenoemde “zachte alcohol” met verzachtende eigenschappen, en is een van de meeste milde en verzorgende emulgatoren.

* Wanneer een product water (Aqua) bevat, moet het product geconserveerd worden. SPA maakt geen gebruik van parabenen. Onze conserveermethode is Phenoxyethanol en Ethylhexylglycerin – sterk tegen bacteriën, gisten en schimmels, maar mild genoeg voor de (gevoelige) huid.