Marc Inbane

Omdat we voorzichtig moeten zijn met UV stralen kunnen we niet altijd een gebruinde en gezonde uitstraling hebben zoals na een vakantie. Uit deze gedachte is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben. 

De natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. Je kunt het zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde en natuurlijk egaal gebruinde huid. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zichtbaar zonder vlekken, strepen of het bekende wortel effect.

Veilig en gezond

De natural tanning spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het product is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Het product is geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam.

Natuurlijke ingrediënten

De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten, waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E.

De producten van Marc Inbane zijn te verkrijgen in de salon. Graag geef ik je ook daar meer uitleg en tips over het gebruik van de producten. Zie bijgaand filmpje voor een impressie van de natural tanning spray.