Over Doubles

In de salon wordt voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke producten. Dit omdat ik geloof in de kracht van de natuur en het zelfherstellend vermogen van de huid. Alleen al door de afwezigheid van storende stoffen zal de huid enorm opknappen.

Door de huid te ondersteunen en te voeden met de juist producten, zal je huid zich gaan herstellen en dát ga je zien!

Maar ook voor huidverbetering middels microdermabrasie of een fruitzuurpeeling kun je bij Doubles terecht. Onlangs is ook de Biopeel toegevoegd aan de behandelingen, echt een aanrader!

Doubles staat voor duurzaamheid en is natuurvriendelijk. Dierproeven zijn uiteraard niet aan de orde bij de gebruikte producten en zijn steeds meer producten uit het assortiment vegan.

Inmiddels verdwijnt het geitenwollensokken-imago rondom 'groen'. Menigeen voelt zich hier prettig bij en ervaren simpelweg een enorm verschil. Laat het je zeker niet afschrikken; ik dring het je niet op.

Neem hooguit een paar dikke sokken mee om nóg fijner in de comfortabele behandelstoel te liggen en ervaar de behandeling, de producten en de ontspanning.

 

Maak een afspraak

Opleidingen & trainingen

Mijn naam is Sylvia en werk ik al heel wat jaren met veel plezier en passie als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In deze jaren heb ik me steeds meer verdiept in natuurlijke huidverzorging én huidverbetering.

Binnen dit vak raak je niet uitgeleerd. Zo ben ik gespecialiseerd in de acne-huid en in bindweefseltechnieken; een geweldige manier om de huid te verjongen! Verder ben ik geschoold in het geven van microdermabrasie behandelingen, fruitzuurpeelingen en de Biopeeling.

Uiteraard ben ik gecertificeerd in natuurcosmetica, in het bijzonder voor de merken Weleda, Primavera en Phyt's. Recentelijk is er nog een prachtig nieuw Nederlands merk aan het assortiment van de salon toegevoegd: Salonnepro.