Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Doubles

In de salon wordt gebruik gemaakt van natuurzuivere producten. Dit omdat ik geloof in de kracht van de natuur en het zelfherstellend vermogen van de huid. Ik geloof niet in het gebruik van onder andere chemische ingrediënten en juist de afwezigheid van die storende stoffen zal de huid enorm laten opknappen.

Door de huid te ondersteunen en te voeden met de juiste natuurlijke producten, zal je huid zich gaan herstellen en dát ga je zien!

Doubles staat ook voor duurzaamheid en is natuurvriendelijk. Dierproeven zijn uiteraard niet aan de orde bij de gebruikte producten en zijn steeds meer producten uit het assortiment vegan.

Inmiddels verdwijnt het 'geitenwollen sokken-imago' rondom het imago 'groen'. Menigeen voelt zich hier prettig bij en ervaren simpelweg een enorm verschil. Laat het je zeker niet afschrikken; ik dring het je niet op.

Neem hooguit een paar geitenwollen sokken mee om nóg fijner in mijn heerlijke behandelstoel te liggen en ervaar de ontspanning, de producten en de behandeling.

Maak een afspraak

 

Opleidingen & trainingen

Mijn naam is Sylvia en werk al ruim 10 jaar met veel plezier en passie als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In deze jaren heb ik me steeds meer verdiept in natuurlijke huidverzorging.

Binnen dit vak raak je niet uitgeleerd. Zo ben ik inmiddels gespecialiseerd in de acne-huid en bezig met mijn specialisatie bindweefseltechnieken.

Uiteraard ben ik ook gecertificeerd in natuurcosmetica, in het bijzonder voor de merken Phyt's, Primavera en Weleda.

 

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren