Reviews

Ben je benieuwd naar wat anderen van Doubles vinden? Lees snel verder!

Natuurlijk hoor ik ook graag jouw mening. Laat deze bij me achter en als je het goed vindt plaats ik deze op mijn website.

De salon is prettig om binnen te komen, rustgevend. Zelf ben ik altijd heel ontspannen bij Sylvia. Zij komt rustig over, relaxed en geeft goede adviezen.

Behandeling door Sylvia

"Ineke"

Weleda relax behandeling gehad. Sylvia is zeer kundig en weet wat ze doet. Ik voel me zeer op mijn gemak bij Sylvia. Ik ga dit zeker meer doen!

"Astrid"

Ik ervaar Doubles als een fijne salon. Sylvia is een zeer professionele schoonheidsspecialiste met veel vakkennis. Ik ben inmiddels al 5 keer geweest en mijn 6e behandeling staat ook al gepland. Ik zou deze salon iedereen aanraden!

"Joyce"

Sylvia is een ontzettend aangename dame die precies weet wat ze doet, en ze doet alles met zorg! Ook denkt ze bij alles met je mee, echt een super fijne behandelaar

"Aida"

Vandaag voor het eerst deze microdermabrasie behandeling gehad. Sylvia weet goed wat ze doet. De behandeling voelt apart aan. Je word er een beetje slaperig van. Het verschil was na de behandeling gelijk te zien. Ik zou deze behandeling zeker nog een keer nemen.

"Frida"

Fijne schoonheidsspecialiste, legt uit wat ze doet en neemt de tijd. Nette ruimte waarin ze de behandelingen doet.

"Thirza"

Heerlijk ! Kijk uit naar m'n volgende afspraak .

"Monique"

Zo als altijd een professionele behandeling.

"Ada"

Mooie salon, Sylvia heeft veel kennis over verschillende behandelingen en producten, relaxte sfeer, ik kom er graag

"Lisette"

Goede en mooie salon waarin je vriendelijk en goed wordt geholpen.

"Michèlle"

Je word in de watten gelegd door Sylvia, beginnend met een lekker voetenbadje, je word lekker ingepakt en dan begint het genieten. Dikke aanrader! Gewoon doen!

"Greet"

Titel

Biopeeling ondergaan, echt een goed verschil te merken huid oogt gelijk gezonder. In de winter ga ik voor de chemische peeling. En tussendoor blijf ik gaan voor mijn onderhoud en verwenmoment.

Diana

Keurig verzorgde salon met veel kennis, goede hygiëne en een ontspannen sfeer.

- Lisette

Elke keer een klein feestje

De combinatie van persoonlijke aandacht en het gebruik van natuurlijke en vegan producten zorgen ervoor dat ik hier al een paar jaar naar volle tevredenheid kom. Sylvia is kundig, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet altijd precies wat wel of niet goed is voor mijn huid. De behandelingen zijn elke keer weer een klein feestje en ik ga altijd volledig zen de deur weer uit. Ik kan deze schoonheidssalon van harte aanbevelen! 

- Patricia

Ik kom zeker terug

Heel fijn ontvangen door Sylvia en een hele fijne gezichtsbehandeling gehad! Zelfs mijn lastige en gevoelige huid reageerde hier goed op. Ik kom hier zeker terug!

- Kristi

Met veel zorg werd de behandeling uitgevoerd.

Mijn huid heeft in tijden niet zo goed aangevoeld!

- Stéphanie 

Kundig en zorgzaam

Sylvia is een kundig en zorgzame specialiste, heel prettig, je kunt alleen maar heel erg zitten genieten bij haar in de stoel!

- Greet

Ik kom hier met veel plezier

Ontzettend fijne salon. Schoonheidsspecialiste is erg kundig en zorgt ervoor dat het echt een moment voor jezelf is. Ze legt heel duidelijk uit wat ze doet en welke producten ze gebruikt. Ze heeft een hele uitgebreide kennis van deze producten en geeft ook goede adviezen. Een hele fijne dame. Ze is oprecht geïnteresseerd en ik kom er met veel plezier. 

- Bianca

Sylvia verstaat haar vak

Doubles is een hele goed verzorgde frisse salon. Er heerst een gezellige sfeer, o.a.door inrichting en achtergrondmuziek. Sylvia, de eigenaresse verstaat haar vak en luistert goed naar haar klanten. Zij zoekt met zorg producten uit die bij haar klanten passen. Vooral de uitgebreide behandeling met massage is een aanrader! 

- Petra

Relaxte sfeer

Ondanks dat ik in deze salon kwam in verband met mijn acné, vond ik de behandeling best meevallen. Wat mij opviel is dat ik alle gebruikte producten prettig vond aan voelen. Verder was de sfeer relaxed, wat ik ook belangrijk vind! Over 6 weken zeker weer! 

- Martin

Ik kom graag terug

Ik ben voor het eerst bij Doubles geweest. Ik werd vriendelijk en open ontvangen waardoor ik mijn gelijk op mijn gemak voelde. We hebben eerst goed besproken wat voor soort huid ik heb en Sylvia heeft er goed naar gekeken. Hieruit beslist ze welke producten het beste voor mij zijn. Je ziet dat Sylvia haar vak met plezier uitoefent en zich hier ook in verdiept. Ik ga graag nogmaals terug naar Doubles.

- Frida

Heel fijn allemaal

Mooie ruimte, fijne schoonheidsspecialiste en een zeer goede behandeling gehad met een lekker kopje thee. Heel fijn allemaal, bedankt!!

- Ingrid

Helemaal tevreden

Mijn eerste behandeling bij de schoonheidspecialist was bij Doubles. Ik heb dus geen vergelijking materiaal, maar het was een prettige eerste ervaring. Prettige en rustige sfeer! Ik ben helemaal tevreden met de behandeling. Ik ga zeker nog een keer!

- Gezina

Fijne schoonheidsspecialist

Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Nette Salon. Fijne schoonheidsspecialist die weet wat ze doet. Veel informatie gekregen hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen. Professioneel. Kortom, echt een fijne behandeling. De volgende afspraak is alweer gemaakt.

- Monica

Professioneel

Professionele behandeling! Leuk contact met schoonheidsspecialiste en een goed verzorgde behandelruimte. Een echte aanrader!!

- Ada

Fijn geholpen! Goede behandeling en top dat de producten niet alleen natuurlijk maar ook vegan zijn.

Een echte aanrader :)

- Jo

Zeer tevreden

Hele fijne salon, prettig geholpen. Sylvia neemt echt de tijd voor je. Ik ben altijd zeer tevreden over de behandeling.

- Astrid

Heerlijk!

Heerlijk als ik naar Doubles ga. Echt een heel ontspannen moment. Sylvia heeft een goede kennis over de producten die ze gebruikt en staat daar helemaal achter. Vriendelijk en ingetogen. Haar salon is een lichte, sfeervolle en echt schone ruimte waarin je je gelijk prettig voelt. Ik word er gewoon wat vrolijker van. De behandeling is heerlijk. Mijn huid is rustiger en mooier na haar behandeling. Ik ben bij veel schoonheidsspecialisten geweest, maar Doubles.. Daar ben ik gewoon helemaal blij en tevreden over!

- Janet

Keurig verzorgde salon met veel kennis, goede hygiëne en een ontspannen sfeer.

- Lisette

Laat je review achter

★★★★★
★★★★
★★★
★★
hCaptcha