Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Gezichtsbehandelingen

De producten worden binnen de behandelingen aangepast aan jouw wensen, het huidbeeld en het beoogde resultaat. Naarmate behandelingen meer uitgebreid worden, zal ook het resultaat intensiever zijn. Bij alle behandelingen kunnen overige behandelingen, zoals het harsen van de bovenlip, worden bijgeboekt.

Een perfect ritme voor een behandeling zou elke 4 weken (maan(d)cyclus) zijn. Maar in de praktijk is dit meestal 6 tot 8 weken. Je kunt ook kiezen om iedere 12 weken te komen, zo loop je gelijk met de wisselingen van de seizoenen. Probeer een ritme aan te houden, dit geeft rust en overzicht.

Gezichtsbehandelingen Weleda


Weleda Intens 

Reiniging, peeling of leemmasker, dieptereiniging, masker en dagverzorging.

Weleda Relax 

Reiniging, eventueel vochtbehandeling, peeling, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, massage van gezicht, nek en decolleté, masker en dagverzorging.

Weleda Verwen

Tijdens deze behandeling komen zowel je gezicht als lichaam aan bod. De behandeling start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd en volgt er een dieptereiniging met een passend leemmasker. Tijdens dit masker worden de onderbenen en voeten gemasseerd. Hierna worden je wenkbrauwen geepileerd waarna een fijne massage van gezicht, nek en decolleté volgt. Aansluitend wordt een intensief voedend masker aangebracht en worden de armen en handen gemasseerd. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht.

Tarieven

Weleda Intens 45 minuten € 37,50
Weleda Relax 75 minuten € 50,00
Weleda Verwen 100 minuten € 65,00


Afspraak maken

Gezichtsbehandelingen Primavera


Schoonheidspauze

Reinigingsritueel, peeling, dieptereiniging, masker en afsluitende verzorging van ogen, lippen en huid.

Verwentijd

Reinigingsritueel, peeling, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, oliecapsule, intensieve gezichtsmassage, masker en afsluitende verzorging van ogen, lippen en huid.

Behandelingsritueel

Reinigingsritueel, peeling/leemmasker, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, vliesmasker, oliecapsule, intensieve gezichtsmassage, masker, serum, afsluitende verzorging van ogen, lippen en huid. 

Tarieven

Schoonheidspauze 30 minuten € 35,00
Verwentijd 75 minuten € 52,50
Behandelingsritueel 90 minuten € 65,00


Afspraak maken

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren