Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Gezichtsbehandelingen

De producten worden binnen de behandelingen aangepast aan jouw wensen, het huidbeeld en het beoogde resultaat. Naarmate behandelingen meer uitgebreid worden, zal ook het resultaat intensiever zijn. Bij alle behandelingen kunnen overige behandelingen, zoals het harsen van de bovenlip, worden bijgeboekt.

Een perfect ritme voor een behandeling zou elke 4 weken (maan(d)cyclus) zijn. Maar in de praktijk is dit meestal 6 tot 8 weken. Je kunt ook kiezen om iedere 12 weken te komen, zo loop je gelijk met de wisselingen van de seizoenen. Probeer een ritme aan te houden, dit geeft rust en overzicht.

Verzorgende gezichtsbehandelingen Weleda   

Relax 

Reiniging, reinigend leemmasker, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, intensieve gezichtsmassage, masker en afsluiting met een serum, oogcreme en een dag- of nachtverzorging.

Verwen

Tijdens deze behandeling komen zowel je gezicht als lichaam aan bod. De behandeling start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd en volgt er een dieptereiniging met een passend leemmasker. Tijdens dit masker worden de onderbenen en voeten gemasseerd. Hierna worden je wenkbrauwen geepileerd waarna een fijne massage van gezicht, nek en decolleté volgt. Aansluitend wordt een intensief voedend masker aangebracht en worden de armen en handen gemasseerd. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht.

Tarieven

Weleda Relax 65 minuten € 55,00
Weleda Verwen 100 minuten € 72,50


Afspraak maken

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen Salonnepro

Intens

Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden (10 min.), masker en afsluiting met een serum, oogcreme en dag- of nachtverzorging.

Relax

Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden (10 min.), epileren van de wenkbrauwen, intensieve gezichtsmassage, masker en afsluiting met een serum, oogcreme en dag- of nachtverzorging.

Tarieven

SPA Intens 40 minuten € 47,50
SPA Relax 65 minuten € 59,-
SPA Relax inclusief fruitzuurpeeling 70 minuten € 67,50
SPA Intens + bindweefselmassage gezicht 70 minuten € 62,50
SPA Relax + bindweefselmassage gezicht (i.p.v. de intensieve gezichtsmassage) 85 minuten € 72,50


Afspraak maken

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren